10 Mayıs 2014 Cumartesi

KUŞTEPE SPOR - AVCILAR BELEDİYE SPOR (BAL BARAJ)

AVCILAR BELEDİYE BAL'A "MERHABA" DEDİ

   Bölgesel Amatör Lig baraj maçında karşı karşıya gelen Kuştepespor ile Avcılar Belediyespor karşılaşmasında gülen taraf Evren'in golüyle sarı siyahlılar oldu ve Avcılar Belediyespor iki yıl aradan sonra tekrar BAL'a yükseldi.


  Merkezefendi Sahası'nda oynanan karşılaşmada Elazığ bölgesi hakemleri Ahmet Turan Timuroğlu, Serkan Yaşar Duman, Mesut Küçükarslan ve Orhan İmrek'ten oluşan hakem dörtlüsü başarıyla görev yaptılar. Tribünleri dolduran çok sayıdaki Kuştepespor taraftarı doksan dakika boyunca davul eşliğinde tezahürat yaparak, meşaleler ve konfetilerle takımlarına destek verdiler.


  İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağış özellikle karşılaşmanın ilk yarısında iki takımın da futbolunu olumsuz yönde etkiledi. Karşılaşmanın ilk yirmi dakikasında tempo oldukça düşüktü ve iki takım da temkinli bir oyun ortaya koydu. Bu dakikadan sonra Kuştepespor özellikle duran toplarda rakip kalede üst üste pozisyonlar yakladı ancak aranan gol bir türlü gelmedi. Otuzuncu dakikaya kadar oyunda tempo bir kez daha düşerken ilk devrenin son bölümlerinde Kuştepespor daha baskılı oynamasına rağmen skoru değiştiremedi ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

  İkinci yarıda da oyun benzer şekilde seyretti. Yetmişinci dakikaya kadar iki takım da vasatı aşamazken, Avcılar Belediyespor istediklerini daha fazla yapan ve rakibine oyununu kabul ettiren bir görünüm içerisindeydi. Bu dakikadan sonra Kuştepespor biraz daha canlandı ve rakip kaleye daha çok gitmeye başladı ancak 79. dakikada hızlı gelişen Avcılar Belediyespor atağında ceza alanı içerisinde topla buluşan tecrübeli oyuncu Evren Tozkoparan rakip savunmanın bakışları arasında topu düzeltip yakın mesafeden çok sert bir şut çıkardı, ıslak zemin dolayısıyla topu kontrol edemeyen kalecinin müdehalesi yetersiz kalınca top ağlarla buluştu ve sarı siyahlılar öne geçti, 1-0. Golden sonra hareketlenen maçın 86. dakikasında Evren'le çok net bir fırsat daha yakalayan Avcılar Belediyespor bu pozisyonda golü bulamazken, uzatma dakikalarında tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen Kuştepespor'un bir topunu kaleci çizgiden çıkardı ve mücadele sarı siyahlıların 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


  Maçın son düdüğüyle birlikte saha içinde Avcılar Belediyesporlu oyuncu, teknik heyet ve yöneticiler iki sezon aradan sonra BAL'a çıkmanın haklı gururunu yaşarlarken, tribünlerdeki sarı siyahlı taraftarlar da bu büyük coşkuya tezahüratlarla destek verdiler. Avcılar Belediyesporlu oyuncuların sevinci soyunma odasında da devam ederken, sarı siyahlılar soyunma odası koridorlarını "Şampiyon Avcılar" ve "En büyük Avcılar, başka büyük yok" tezahüratlarıyla inlettiler.

NOT: Saha komiserleri Ömer Çaylı ve Oğuz Yaşar Türkmen'e yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürler.

Kuştepe Spor taraftarının tribün şovu görüntüleri:
https://www.youtube.com/watch?v=YAm6XRkczd4

Kuştepe Spor'un frikikten yarattığı tehlike:
https://www.youtube.com/watch?v=2B-Ro0TLx4E



Maçın diğer tüm fotoğrafları:
 




































































































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.